Yang Disayangi Selalu !!!

Sunday, January 6, 2013

Berita Sedih

Berita yang amat-amat menyedihkan... Huhu.. bagi diri tinta lah...
ASKB terpaksa distopkan samada di penulisan2u ataupun di blog...
SEBABnya.... manuskrip yang dah nak siap sangat tu... failnya corrupted..
Tak boleh buka... Uwaaa.... Nanges kuat dah ni... 
Sedihnya rasa bila manuskrip yang beratus2 mukasurat tu rosak cam tu je..
Bukan senang nak buat.. Adoilah.. nampaknya tahun ni tak ada rezeki nak ke 
Pesta Buku A/B. Memang plan ASKB nak kuar dekat2 book fair nanti, tapi nampak gayanya...
tak de rezeki... Nak buat macam mana, dugaan....
Terpaksalah bermula dari awal semula...
Itu pun kalau rajin... sebab bila dah jadi macam ni, mood menulis tu jadi merudum pula..
HUhuhu.... sedihnya....
So pada yang membaca ASKB.. (kalau adalah), tinta minta maaf banyak2...
Hasrat nak tengok ASKB dalam versi cetak tak menjadi kenyataan...
Tapi.. Tinta kena kuatkan semangat... kena berusaha semula..walaupun susah...
Caiyok Tinta.... huhuhu

9 comments:

LALALIZE said...

sabarr je lahhhh :)

TinTa Biru said...

tu lah... memang kena sabar banyak2 ni... masa mula2 tu susah juga nak terima kenyataan.. huhu.. tapi sekarang dah ok sikit dah.. alhamdulillah..

Anonymous said...

Sabar banyak banyak...ada sbbnya tue...

norihan mohd yusof said...

cian nyer kat u dek...akk cuma mampu kata kn..sabar lh bebanyk dek pasti sume tu bersebab...so kuat kn semangat n sukses dlm berkarya..

TinTa Biru said...

ye anonymous dan kak borihan..
terima kasih banyak2...

bersabar banyak2... dan kuatkan semangat... :)

MiMi said...

sedihnya... :(
bila kena mcm ni mmg kena bersabor byk2. kuatkan semangat... jgn mudah putus asa eh kak.
kitorang readers ok je,..

Nik Ainaa said...

alaa... dh lma tnggu cite tu... ;( xpelah. mungkin ad berita yg lebih baik dri akak. sabar ok ? =')

TinTa Biru said...

terima kasih Mimi ..
yes .. betul tu... semangat kena kuat and never give up...

terima kasih Nik Ainaa..
Insyaallah..harap2 akan ada berita yg lebih baik nnt... amin..

Anonymous said...

Salam tinta biru, harap bersabar ngan dugaan ni, tenti ada hikmahnya. Apa kata sambung "encik setiausaha" balik, dah lama tinggal n takde n3 baru...sedihla. saya suka citer tu.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...