Yang Disayangi Selalu !!!

Tuesday, August 9, 2011

Suka Atau Tidak?



As salam..

Selamat pagi dan selamat berpuasa...

Suka atau tidak? Persoalan yang ingin tinta tanyakan kepada pembaca Bila Hati Dah Sayang dan Aku Suka Kau Benci Apa Kes?

Apa pendapat anda kalau kedua-dua novel ini diterbitkan dan dibukukan?
Suka ke atau tak suka ke, atau cukup sekadar pos di blog sahaja..

Sebenarnya tinta dah lama dapat offer untuk kedua-dua novel tersebut diterbitkan daripada pihak penulisan2u. Alhamdulillah, berita gembira bagi tinta.

Sebelum ini tinta tak pernah terfikir pun untuk membukukan cerita yang tinta buat, tapi bila dapat offer tu ia merupakan satu peluang yang tak patut dilepaskan.

Dalam perancangan Bila Hati Dah Sayang akan diterbitkan hujung tahun ini, dan Aku Suka Kau Benci Apa Kes? awal tahun hadapan. Tapi itu hanya perancangan sahaja... Memandangkan sekarang ini manuskrip pun masih belum siap sepenuhnya..

Kalau anda suka e-novel ini dibukukan, doa-doakanlah semoga tinta dapat menyiapkan manuskrip penuh dengan jayanya.. Sebab, sebelum ini tinta hanya menulis bila datangnya idea sahaja.. Terasa macam susah pula nak siapkan manuskrip penuh.. Doa-doakanlah tinta ye..

Tapi apa-apa pun tinta nak dengar pendapat pembaca semua... Suka atau tidak

Sudi-sudikan jawab ye.. <3





12 comments:

ezaitie nfib. said...

suka...Alhamdullialh..ada yang offer akk...mcm sy xde pun org nak offer..kena usaha lebih keras ni..hehehe..tahniah akk

TinTa Biru said...

hihi.. tenkiu ezaitie.. en.muz offer aritu... tak pe .. ezaitie pun InsyaAllah akan ada juga tu.. :)

chasiani said...

kena bukukan aku suka kau benci apa kes tuh! sukung abis! ^^ hehe

TinTa Biru said...

hihihi.. tenkiu chasiani... InsyaAllah.. kna siapkn manuskrip dulu tu.. :)

Anonymous said...

salam tinta..congrate..bukukan la kedua dua novel tu..jgn takut..insyaallah mesti ramai peminat yg ternanti nantikan kedua dua novel ini..Jgn lupa ek..kalo da terbitkan war warkan kat kita org..
salam
kak idA

PeNmeRah said...

suke novel k.tinta dibukukan..tp kalu boleh,teruskan berkarya novel2 tu kat blog ek..agak susah utk sy dpt novel tersebut kat pasaran memandangkan sy x dpt blk mesia selalu...

TinTa Biru said...

terima kasih Kak Ida... dah pasti akan tinta war warkan di blog kalau sudah terbit nnt..

penmerah... terima kasih.. akan disambung di blog tapi mungkin tak semua bablah... simpati dgn kesulitan anda...

hatiku295 said...

k.tinta tahniah ekk..

TinTa Biru said...

terima kasih hatiku.. :)

dean said...

saya sangat suka dengan bila hati dah sayang. apalagi jika dibukukan. ingin cepat cepat punya. walau saya dari indon tapi saya tertarik sangat. kalaupun sudah jadi, hantar indon pun bisa tak. =))

Iman Kyuhee said...

tahniah kak tinta... nanti, saya nak beli online dgn akak jelah.. hehe.. =D

TinTa Biru said...

terima kasih dean , Iman Kyuhee...
hihihi.. InsyaAllah.. boleh diusahakan.. :)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...