Yang Disayangi Selalu !!!

Sunday, October 30, 2011

Hadapi Dugaan Dengan Tabah

As salam dan selamat pagi..

Lamanya rasa tak update entri. Blog ni pun dah bersawang rasanya. Sejak beberapa bulan ni mood menulis memang down. Apalah ceritanya dengan manuskrip yang masih belum siap tu? Adoilah. Dah tu banyak sangat berita yang mengejutkan terjadi dalam family. Pertama, hubby bertukar tempat kerja. Daripada Jabatan Kastam Putrajaya ke Institut Biodiversiti Lanchang. Hari itu pernahlah sekali pergi ke sana, memang jauh dan pedalaman sangat. Penuh dengan hutan, dah macam duduk dekat mana je. Semoga cepat-cepatlah dapat bertukar di tempat yang terdekat. 

Pekara kedua mengenai kecurian kereta hubby pada 25hb Oktober lepas. Memang terkejut gila. Kasihan hubby, dah lah itu kereta kesayangannya. Kejadian berlaku lebih kurang pada pukul 4.25 pagi. Terdengar bunyi orang start kereta sebanyak dua kali, lepas tu laju-laju bawa pergi. Memang berlaku dalam sekelip mata. Sedar-sedar kereta dah hilang. Kelam kabut lah hubby pergi jejak dan buat laporan polis. Sampai sekarang masih lagi belum ada berita tentang kehilangan kereta tersebut. Memang dugaan yang besar untuk family.


Kalau ada sesiapa yang ternampak kereta Wira Hitam 2.0 vr4 seperti di atas, bolehlah hubungi balai polis berdekatan. Semoga kami sekeluarga sentiasa diberikan ketabahan. Aminn..

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...