Yang Disayangi Selalu !!!

Wednesday, September 21, 2011

Bila Hati Dah Sayang - 2 jiwa 1 hati


'Khairil? Khairil si buaya darat tu ke? Rupa-rupanya selama ini sayang memang kenal dengan Khairil dan pernah bercinta dengan Khairil. Betullah apa yang diberitahu oleh Alin. Kenapa sayang sorokkan perkara ni dari abang. Kenapa sayang tak pernah cerita pada abang. Patutlah Khairil beria-ia ingin memiliki sayang, rupa-rupanya kekasih lama. Tak sangka sayang sanggup tipu abang,' - Ikram

Bila Hati Dah Sayang - Perasaan cemburu dan syak wasangka seringkali menduga diri.



“Tak adalah, dulu Alin pernah nampak Fiqa dengan seorang lelaki keluar makan tengahari bersama. Kelihatan begitu romantik sekali, siap berpegangan tangan. Muka lelaki tu familiar sangat. Kalau Alin sebut namanya mesti abang kenal. Alin hairan juga kenapa Fiqa keluar dengan lelaki tu padahal dia dah bertunang. Bila Alin tanya perkara yang sebenarnya, barulah Alin tahu yang lelaki tu first love Fiqa,”- Amalina.

Bila Hati Dah Sayang - Apa saja cara sanggup dilakukan untuk memiliki orang tersayang.



“Selagi abang setia dengan Fiqa, selama itulah Fiqa setia. Selagi abang tak buang Fiqa, selama itulah Fiqa menghambakan diri untuk abang. Selagi abang perlukan Fiqa, selama itulah juga Fiqa mencurahkan sepenuh kasih sayang Fiqa pada abang. Sebabnya, Fiqa terlalu menyayangi abang. Tidak ada orang lain di hati ini selain abang.” - Syafiqah

Bila Hati Dah Sayang - Walau dugaan melanda namun hanya kau terpahat di hati.



8 comments:

SyAz n HaNi said...

bila nk di terbitkan??? xsabar nk beli...

BlueApple said...

wah!ble nk kuar ni?x sbr!nni nk anta terbitan mne?

wanny said...

dh lama x bce BHDS skrg bru berkesempatan. terasa rindu pla..

TinTa Biru said...

tenkiu Syaz n Hani, Blueapple dan Wanny...
tinta masih lagi dlm proses menyiapkan manuskrip.. tak taulah bila dpt siap sepenuhnya... terbitan mana tu pun belum tahu lagi.. nanti kalau dah confirm tinta akan bgtau di blog.. :)

zatul zukefli said...

alahai,kak..terseksa rasa nak menunggu..hehe..xsabar2 nak tgu bila novel nih kluar...

TinTa Biru said...

hihihi tenkiu zatul zukefli... akak pun rasa terseksa nk menyiapkan manuskrip nie.. adoi makkk... hihi.. sabar ye.. :)

segalayangtersirat said...

huhu...novel nie x kluar lg ke??? huru hara saya pergi cari kt kdai buku...tp xde...da 2 kali frust da...=(

TinTa Biru said...

minta maaf la segalayangtersirat.. novel ni masih dlm proses menyiapkan mss... kalau kuar nnt akan tinta war2kan...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...